Betrapt in de Kamer

Facebook: u hebt er één, ik heb er één en ook heel wat leden van de Kamer van Volksvertegenwoordigers hebben een eigen profiel aangemaakt. Deze vorm van social software is bij uitstek voor politici van kapitaal belang als ze hun netwerk willen blijven onderhouden. Directer contact kan bijna niet. Vanop zijn of haar Blackberry kan de soevereine volkswil in het statusveld meteen aanduiden wat de huidige activiteit of geestesgesteldheid is.
jacquelinegalant3

Ook op de laptop kan je uren Facebooken. Zélfs in het halfrond tijdens een interventie van Yves Leterme. De premier verdedigde met brio het standpunt van de regering met betrekking tot de hoge ontslagvergoedingen, maar blijkbaar was niet iedereen even aandachtig. Op deredactie.be kon men het niet laten om op een Facebookend parlementslid in te zoomen. Wie is deze snode dame die liever vrienden maakt dan naar de uitleg van de regeringsleider te luisteren? Bon, ik hou niet van populisme of van het opsporen van zondebokken, maar ik ben té nieuwsgierig om niet uit te zoeken wie dit wel is. Na eliminatie en vergelijken van robotfoto’s kan het haast niemand anders dan MR-kamerlid en burgemeester van Jurbise Jacqueline Galant zijn.

jacquelinegalant2
Ook de naam die naast de foto kan niets anders dan Jacqueline zijn. Leve PrintScreen…

jacquelinegalant4

Wil deredactie.be met dit inzoomen op het Facebook van Jacqueline Galant tonen wat voor onverschillige wezens kamerleden zijn? Ach nee. Het zijn ook maar mensen…

0 gedachten over “Betrapt in de Kamer

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: